Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ

  Η κατασκευαστική εταιρεία Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΣ ιδρύθηκε το 1992 από τον Δημήτρη Πιστέυο με πρώτη έδρα τις Σέρρες. Δύο χρόνια μετά το 1994 απέκτησε το πρώτο Εργοληπτικό πτυχίο (Ε.Δ.Ε). Επόμενος σταθμός ήταν το 1996 όπου η Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΣ μεταφέρθηκε στο Κιάτο Κορινθίας.

  Η εικοσάχρονη πορεία της εταιρείας στο κόσμο της οικοδομικής βιομηχανίας και η συνεχής ανέλιξη της, έχει εδραιώσει το όνομα Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΣ στον Εργοληπτικό χώρο.

  Η γνώση, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρείας μας καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομικής βιομηχανίας με κατασκευές έργων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

  Διαχειριζόμενοι όλα μας τα έργα, με απαράβατες αρχές την Υπευθυνότητα, την Σοβαρότητα και Τιμιότητα έχουμε καταξιωθεί στην βιομηχανία κατασκευών.

  Με γνώμονα τις ίδιες αρχές ιδρύουμε το 2011 την ΠΙΣΤΕΥΟΣ Α.Ε που δραστηριοποιείται κυρίως στο τομέα των δημοσίων έργων αλλά και ιδιωτικών τα οποία να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής μας με υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία .

  Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής μας για συνεχή ποιοτική ανάπτυξη η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην ανανέωση τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού με την αγορά νέων μηχανημάτων και την επέκταση των εγκαταστάσεων της σε νέους μεγαλύτερους χώρους καθώς και στελέχωση της με νέους συνεργάτες υψηλού επιπέδου .

  Η εταιρεία έχοντας εργοληπτικό πτυχίο 2ης τάξεως και σε συνεργασία με την ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ έχουν την δυνατότητα να φέρουν σε πέρας μεγάλα και πολυσύνθετα κατασκευαστικά έργα.

  Η εταιρεία έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογη ανάπτυξη, αποκτώντας σημαντική θέση στον Ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο, αναλαμβάνοντας και ολοκληρώνοντας σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά έργα.

  Η οικονομική ευρωστία της εταιρείας μας, η επιμονή μας στα θέματα ποιότητας και η σχολαστική τήρηση των όρων των συμβολαίων μας, μας καθιέρωσε στην αγορά και είναι επιπρόσθετη εγγύηση για κάθε πελάτη μας.